Brata sta si grozila z nožem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Šempetru pri Gorici sta se sprla brata. Posredovati so morali policisti.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj v okolici Šempetra pri Gorici posredovali pri prepiru med bratoma. Med prepirom je prvi moški drugemu zagrozil in svojo grožnjo podkrepil tudi s kuhinjskim nožem, vendar mu ga je drugi uspel vzeti iz roke. V sporu je prvi moški dobil odrgnine po vratu in levem komolcu in je bil kasneje napoten k zdravniku, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

V skladu z usmeritvami z novogoriškim Okrožnim državnim tožilstvom v Novi Gorici šempetrski policisti omenjeno zadevo obravnavajo v smeri suma storitve kaznivega dejanja Grožnje po določilu 2. odstavka 135. člena Kazenskega zakonika, so še zapisali v sporočilu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.