Božič bo zelen, kaj pa novo leto?

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred nami je bolj umirjen vremenski teden s temperaturami blizu ledišča, a le malo sonca. Božič bo zelen, novo leto pa ...
Oglej si celoten članek

Jure Cedilnik, dežurni meteorolog na agenciji za okolje, je za Žurnal24 pojasnil, da bo prihajajoči teden vladalo neprehladno zimsko vreme brez omembe vrednih padavin. Teh bo nekaj v obliki dežja in snežink le na JV države.

A tudi sonca ne bo prav veliko, vladalo bo oblačno vreme. Cedilnik pravi, da je vremensko dogajanje v zadnjem tednu leta sicer še odprto, a za zdaj ne kaže, da bi tudi po božiču lahko znova zadišalo po snegu.

Zadnje deževje in odjuga sta sicer dodobra pobrala snežno odejo. Po današnjih podatkih ga je nekaj ostalo le še na JV Slovenije, kjer je bilo sneženje pred dobrim tednom dni tudi najobilnejše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.