Bojevnika iščejo z mednarodno tiralico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Anes Selman bi moral v petek v pripor, a je pobegnil. Iščejo ga tudi z mednarodno tiralico.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanskem okrožnem sodišču so nam potrdili, da so za Anesom Selmanom, enem od četverice obsojenih v zadevi Balkanski bojevnik, razpisali mednarodno tiralico. Kot je sporočila Tanja Glogovčan, so tiralico razpisali na predlog tožilstva.

Selman bi se v petek moral vrniti v pripor, a se je za njim izgubila vsaka sled. V soboto je odvetnik Dejan Marković povedal, da tudi on ne ve, kje bi lahko bil njegov klient.

Trije priprti, eden na begu

Za krive obtožb v zvezi z očitanimi kaznivimi dejanji neupravičene proizvodnje in prometa z mamili ter hudodelskega združevanja v Italiji so bili spoznani Anes Selman, Marko Bublič, Dejan Zupan in Sandra Udrih.

Anes Selman je dobil 10 let zaporne kazni, Dejan Zupan sedem, Marko Bublič osem, Udrihova pa štiri leta. Vsi omenjeni bodo morali tudi plačati stroške sojenja. Sodišče je oprostilo Dragana Tošića, Jakoba Remškarja in preostale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:44 26. November 2012.

    Tožilka, naj zaradi malomarnosti prevzame vse stroške, ne pa, da se to zgrne na pleča poštrenih in vestnih davkoplačevalcev.

  • 14:17 26. November 2012.

    Zakaj pa odvetnika kaznovat? Jaz bi raje kaznoval tozilstvo, ki je pozabilo ali "pozabilo" (karkoli pac ze) podaljsati pripor za …

  • 14:01 26. November 2012.

    Odvetnika kaznovat. Ne vem, a pri nas ne poznajo varščine.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.