Bodo zaradi Putina dodatno varili?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Preverjali smo, ali so priprave na obisk ruskega predsednika Vladimirja Putina že v teku.
Oglej si celoten članek

Po naših informacijah naj bi v kratkem na gorenjski avtocesti zaradi obiska Vladimirja Putina izvajali dela. Šlo naj bi za varjenje kanalizacijskih pokrovov, kar naj bi bil del varnostnih ukrepov ob obisku. 

"Podrobnosti v zvezi z varnostnimi ukrepi v povezavi z izpostavljenim obiskom vam iz operativnih razlogov ne moremo pojasnjevati, lahko pa vam zagotovimo, da bodo izvedeni različni ukrepi za ustrezno varovanje dogodka," so nam pojasnili na Generalni policijski upravi.

Na policiji skupaj z drugimi pristojnimi službami že nekaj časa intenzivno načrtujejo in izvajajo aktivnosti, povezane z njegovim prihodom. Ukrepi bodo na najvišji stopnji, pri pripravi načrta pa sodelujejo tudi tuji varnostni organi. 

Na Darsu so nas z vprašanji glede morebitnih del, povezanih z obiskom ruskega predsednika, napotili na vladni urad za komuniciranje. Njihove odgovore še čakamo.

Ne hodite na Gorenjsko in v Ljubljano

Že vnaprej je jasno, da bo v soboto, 30 julija 2016, močno oviran promet na območju Gorenjske in Ljubljane. Pričakovati je, da bodo ceste na relacijah potovanja varovane osebe zaprte. Lokalni promet bo možen na vzporednih cestah, a v uradu vlade za informiranje svetujejo, da za zadnjo soboto v juliju ne načrtujete potovanj na območje Gorenjske in Ljubljane. O podrobnejših informacijah bodo domačo in tujo javnost sproti obveščali. 

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:58 27. Junij 2016.

    Tup, tup , tupamaros

  • 13:08 22. Junij 2016.

    škoda, da ne pride po železnici...bi mogoče drugi tir naredili.

  • 09:44 22. Junij 2016.

    Bodo naši ruski ritolizniki nabavili "švas-aparate", pa vse zrihtal....sicer pa...zakaj pa?....saj smo najbolj varna država na svetu (s propadlo vojsko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.