Bo sodnik priznal krivdo?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes se začenja sojenje proti Milku Škobernetu. Na predobravnavnem naroku bo imel sodnik možnost, da prizna krivdo. Od tega pa bo tako odvisen nadaljnji postopek. S priznanjem si namreč lahko omili sankcijo.
Oglej si celoten članek

Celjskemu sodniku Milku Škobernetum sodijo, ker naj bi decembra 2010 prejel okoli devet tisoč evrov podkupnine v zameno za izbris mednarodne tiralice za domnevnim goljufom, ki mu je takrat sodil. Škoberneta so aretirali januarja lani, potem ko naj bi prejel 18 tisoč evrov navidezne podkupnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:01 23. November 2012.

    Bo, če je blesav! Največji hec pa je trditev NEDOLŽEN SEM in zahtevati izločitev dokazov ! To je kot bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.