Bo Matjaž Nemec novi podpredsednik državnega zbora?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po besedah predsednika poslanske skupine SD Matjaža Hana bo stranka za novega podpredsednika DZ predlagali Matjaža Nemca.
Oglej si celoten članek

Po odstopu nekdanje podpredsednice državnega zbora Bojane Muršič zaradi spornega nakupa flis jopic z občinskim denarjem občine Ruše, bo SD vendarle predlagala novega podpredsednika. "To odgovornost čutimo za bolj pomembno kot politično odločitev stranke ali posameznika," je po poročanju STA po vrhu koalicije pojasnil Matjaž Han, ki je še pojasnil, da se je poslanska skupina glede imenovanja Matjaža Nemca uskladila že včeraj.

Danes so predlog predstavili vrhu koalicije. Uradno bodo kandidaturo Nemca vložili čim prej, da bo lahko DZ delal nemoteno, je še pojasnil Han.

Muriščeva si kljub priznavanje neetičnega delovanja želi ostali poslanka."Obžalujem, da sem v zvezi z naročilom in porabo sredstev svetniške skupine SD Ruše zavajala javnost, medije in stranko SD, za kar se vsem iskreno opravičujem," je v javnem pismu sporočila Muršičeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:59 12. Maj 2016.

    Matježek Nemec SD. Sinko Nelide Nemec (ljubice Danila Kovačiča iz HITa), ki je maturirral (ne diplomiral, maturiral) na zasebni šoli …

  • 11:36 12. Maj 2016.

    tajnica bo njegova ukrajinka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.