Blizu BTC-ja požar

Foto: bralka Požar v Ljubljani Foto: bralka Požar v Ljubljani Foto: bralka Požar v Ljubljani
Gasilci so imeli znova polne roke dela, tokrat skorajda v središču Ljubljane. Ogenj v podjetju Julon so uspeli pogasiti.
Oglej si celoten članek

V okolici BTC-ja gori, nam je okoli 15. ure sporočila bralka in priložila fotografije. Bralec pa nam je sporočil, da je zagorelo na Letališki cesti, v podjetju Yulon. Njegov videoposnetek si oglejte v zgornji galeriji.

"Zagorelo je v šestem nadstropju (zadnja etaža in strešna konstrukcija)," so nam sporočili z Gasilske brigade Ljubljana. Dodajajo, da je požar "zajel in popolnoma uničil filtrirno napravo prezračevalnega sistema, del prezračevalnih naprav in se deloma širil na preostanek objekta v neposredni okolici. Zahteven požar je bil pogašen v slabih 20 minutah, za kar se gre zahvaliti predvsem zaposlenim, ki so s kvalitetnim začetnim gašenjem lokalizirali in dodobra pogasili požar, še preden se je uspel razširiti na celotno površino, ki jo je ogrožal." Podatkov o višini škode niso sporočili.

S Policijske uprave Ljubljana pa so nam sporočili, da v požaru ni bil nihče poškodovan, prav tako ni prišlo do obremenitve okolja ali nevarnosti za zdravje ljudi. "Še vedno ugotavljajo vzrok požara in materialno škodo," nam je dejal tiskovni predstavnik ljubljanskih policistov Vinko Stojnšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:45 18. Avgust 2011.

    Prav žal mi je , da ni pogorel do tal. Da se ne bo sedaj teh. dir . vlekel ven …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.