Bizarna kraja ohromila pomembno prometnico

Foto: Facebook Gradbišče pri galeriji Šklendrovec.
Foto: Facebook Gradbišče pri galeriji Šklendrovec.
Na območju PU Ljubljana se je zgodil nenavaden zločin.
Oglej si celoten članek

Že večkrat smo pisali o težavah pri gradnji galerije Šklendrovec na regionalni cesti Zagorje-Litija. Na prometnici, ki je nedavno spet prišla v novice zaradi večjega skalnega podora, se je pretekli konec tedna zgodila nenavadna kraja. 

Iz premičnih semaforjev, ki sta postavljena pred gradbiščem galerije Šklendrovec, je nekdo ukradel baterije. Semaforja tako nekaj časa nista delovala.

Policijska postaja Zagorje je bila obveščena o kraji in na lokacijo napotila patruljo. Po zbiranju obvestilih so o dogodku obvestili okrožno državno tožilstvo.

Na cesti Zagorje-Litija je že več mesecev delna zapora pri galeriji Šklendrovec, kjer na cestišče pogosto leti material z bližnjega pobočja.

Po zadnjem večjem neurju konec julija je bila cesta skoraj dva tedna popolnoma zaprta. Dela na tej lokaciji potekajo že več kot leto dni.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:46 5. September 2024.

    Indijancem se ne ljubi več na roke vrtet roštilj...

  • 13:49 5. September 2024.

    Policija prosi za pomoč ! Kupite baterije .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.