Bivši šefi na sodišču

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljanski preiskovalni sodnik je v začetku februarja uvedel sodno preiskavo zoper nekdanje vodstvo Industrije usnja Vrhnika, ki je podjetje vodilo med letoma 2006 in 2008.
Oglej si celoten članek

Tožilci so preiskavo zahtevali že junija predlani, ker naj bi bivši šef Vitomir Debeljak ter njegova nekdaj tesna sodelavca Dušan Jerše in Sonja Vavken podjetje oškodovali za več kot milijon evrov.

Očitajo jim zlorabo njihovih položajev in ponarejanje listin, zaradi česar jim grozi do osem let zapora.

Bivši šefi naj bi več kot 120 tisoč evrov med drugim porabili za nakup očal, kirurške operacije in zasebna turistična potovanja.

Še za okoli 15 tisoč evrov stroškov pa naj bi podjetju povzročili z uporabo službenih telefonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.