Bežal pred policistom z avtom in peš, to so odkrili policisti

Foto: Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Foto: Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Policisti PP Šentjernej so med kontrolo prometa poskušali ustaviti voznika avtomobila, ki pa je začel pred njimi bežati. Tako se je beg končal.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 22. uri so policisti pri Dobravi pri Škocjanu zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. V križišče je zapeljal ob rdeči luči na semaforju. Vozil je po kolovozni poti, kjer je zaviral in naglo speljeval, potem pa vozilo ustavil in poskušal pobegniti peš. 

Policisti so nevarnega voznika prijeli in ga obvladali. 

Izkazalo se je, da gre za 23-letnega kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so opravili preizkus alkoholiziranosti. Ta je pokazal, da je imel voznik v litru izdihanega zraka 0,85 miligrama alkohola (1,8 g/kg). 

Kršitelja so odpeljali v prostore za pridržanje, mu zasegli avtomobil. Policija bo podala obdolžilni predlog na pristojno sodišče. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.