Kot v filmu: Pobegnil policistom, zapeljal na počivališče, sledilo je tole ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so poskusili ustaviti vozilo, a se voznik na znake ni odzival. Po begu pred policisti je voznik trčil v tovorno vozilo. Potniki v vozilu so poškodovani.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred polnočjo včeraj so ljubljanski policisti na Viču ustavljali vozilo znamke Volkswagen passat. Voznik se na policijske znake (modre luči in sirena) ni odzival, ampak je s pospešeno hitrostjo odpeljal na ljubljansko obvoznico in po avtocesti v smeri Primorske. 

Policisti so voznika večkrat poskusili ustaviti, a je kljub modri luči voznik nadaljeval vožnjo do počivališča Lom. Na Lomu je zapeljal na počivališče, nato pa na parkirišču zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prikolico tovornega vozila. 

Policisti so voznika in še tri sopotnike (slovenske državljane) prijeli. Vsi trije potniki so se v trčenju poškodovali. Ena od potnic se je poškodovala huje, a njeno življenje ni ogroženo. 

Enaindvajsetletni voznik, ki v nesreči ni bil poškodovan, nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Izkazalo se je še, da je bilo vozilo včeraj odtujeno na območju Šiške. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivih dejanj. Prav tako zoper voznika poteka postopek o prekršku. Policija bo z ugotovitvami seznanila pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:29 11. September 2024.

    He-he-he! Iz Kočevja v Ljubljano! He-he-he, kaj se mi smeji!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.