Bežal pred policijo in pristal na glavi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za policisti je zelo pestra noč, saj je med drugim s cest spravila kar 22 pijanih voznikov, ki so ogrožali življenja drugih. Najbolj pestro je bilo na Goriškem, kjer je eden od njih v begu pred policisti pijan pristal na strehi.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili novogoriški policisti, so danes okoli 0.20 skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila, ki pa se za znake ni zmenil, temveč je odpeljal mimo kontrole.

A se je njegov poskus bega kmalu končal, saj ga je zaradi prehitre vožnje zaneslo s ceste, kjer je trčil v manjše drevo in se prevrnil na streho. Vozniku so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,87 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka (meja je 0,24). Voznik se je v prometni nesreči lažje telesno poškodoval.

Policisti so sicer obravnavali še 32 prometnih nesreč, od katerih je v 24 primerih nastala le gmotna škoda, v ostalih se je huje poškodovala 1 oseba, 10 pa je bilo lažje poškodovanih. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih pravil so zasegli 9 vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.