Berločnik prevzel vodenje Petrola

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Vodenje naftnega trgovca z današnjim dnem prevzema Tomaž Berločnik.
Oglej si celoten članek

Na položaj ga je 10. januarja imenoval nadzorni svet, potem ko je odstopil prejšnji direktor Aleksander Svetelšek. Od njegovega odstopa je Petrol vodil član uprave Rok Vodnik.

"Vodenje uprave Petrola mi pomeni veliko odgovornost, hkrati pa pomemben poslovni in osebni izziv, saj gre za vodenje ene najpomembnejših, največjih in tudi najuspešnejših slovenskih gospodarskih družb. Prizadeval si bom, da bo pod mojim vodstvom Petrol širil svojo energetsko ponudbo in prodajno mrežo v Sloveniji in v regiji ter ostajal konkurenčen v tem okolju tudi v prihodnje," je ob prevzemu funkcije dejal Berločnik.

Berločnik je dan po imenovanju na mesto predsednika uprave Petrola odstopil z mesta prvega moža Istrabenza, do konca januarja pa je opravljal naloge svetovalca uprave. Bil je tudi že član nadzornega sveta Petrola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.