Bencin in dizel znova navzgor

Foto: Žurnal24
Opolnoči se bodo na bencinskih črpalkah vnovič spremenile cene naftnih derivatov. Zaradi naraščajočih cen nafte na svetovnih trgih se bodo vsi derivati podražili.
Oglej si celoten članek

Cena za liter 95-oktanskega bencina se bo zvišala za 0,011 evra na 1,217 evra, za liter 98-oktanskega bencina pa za 0,005 evra na 1,252 evra. Dizel se bo podražil za 0,001 evra na 1,295 evra na liter, kurilno olje pa za 0,011 na 0,965 evra.

Cene goriv se izračunavajo vsakih 14 dni na podlagi gibanja borznih kotacij cen naftnih derivatov na svetovnem trgu ter na gibanje tečaja dolarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.