Barka za 700 tisočakov

Foto: Žurnal24 Tilli Antonelli: Cena je okoli 700 tisoč evrov, prvi zapluje novembra, mi pa smo
Wider. Kriza navtičnega trga rojeva nove zanimive ideje.
Oglej si celoten članek

Raztegljiva. V portoroški Marini so predstavili novost – barko, ki se lahko po potrebi razširi. Med plovbo je široka 3,5 metra, med počasno plovbo in sidranjem v kakšnem zalivu pa se lahko paluba razširi na 6,4 metra in tako nudi udobje, ki si ga lahko privoščijo le precej večja plovila. “Plovilo wider, dolgo 42 čevljev, prinaša revolucijo v razredu day-cruiser,” je bil ponosen direktor podjetja MennYacht Group Matjaž Murko, ki po prvi predstavitvi v Milanu to inovativno plovilo že predstavlja tudi pri nas.

Tilli Antonelli, lastnik podjetja Wider, ki ima svoj obrat pri Anconi, je povedal, da se je z njim lotil izziva, kakršnega navtični svet še ni videl. Wider ima visoke zmogljivosti, nizko porabo, narejen je iz lahkih materialov in ima predvsem veliko prostora. V živo bo na ogled na Internautici 2011, prvi pa bo zaplul novembra.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.