Balirka ga je potegnila vase

Foto: John Deere
Foto: John Deere
Moški se je na Vojskem zataknil v delujočo balirko, ki ga je smrtno poškodovala.
Oglej si celoten članek

Na Vojskem v Občini Idrija se je dopoldne zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl 34-letni domačin. Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je moški popravljal priključek za baliranje sena, ko so ga vrteči deli priključka potegnili v notranjost in ga tako hudo poškodovali, da je na kraju umrl.

Moški je traktor z balirko zapeljal v skedenj in z vrhnjega dela priključka segel v notranjost, takrat pa so ga zagrabili vrteči deli priključka in ga potegnili v notranjost.

Kor poroča Uprava za zaščuito in reševanje, se je okoli 11. ure na Vojskem v občini Idrija, zgodila delovna nesreča, ko se je moški med delom zataknil v balirko. Gasilci Idrije in Vojskega so s tehničnim posegom sicer uspeli priti do ponesrečenca, a je ta zaradi hudih pošpkodb umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.