Bajuk napoveduje samo en krog

Foto: Žurnal24 Andrej Bajuk je lahko glas oddal šele na Adamič-Lundrovem nabrežju.
Finančni minister in predsednik NSi Andrej Bajuk je ob predčasni oddaji glasu izrazil prepričanje o zmagi Lojzeta Peterleta že v prvem krogu.
Oglej si celoten članek

Bajuk pričakuje, da bodo volivci Peterletu, ki je sicer član NSi, že to nedeljo namenili 51 odstotkov glasov. Od novega predsednika sicer pričakuje, "da bo v ključnih trenutkih to človek, ki bo znal vse Slovenke in Slovence opozoriti, kaj so tiste stvari, ki nas družijo".

Za Bajuka je bil danes edini dan, ko je lahko volil. V sredo bo namreč vlada na delovnem obisku v Lendavi, v četrtek pa minister že odpotuje na letno skupščino Mednarodnega denarnega sklada in Svetovne banke, ki bo konec tedna v Washingtonu.

Kljub temu pa je imel minister težave tudi na današnjem glasovanju, saj so ob prihodu na volišče v prostorih upravne enote na Viču  pristojni ugotovili, da Bajuk in njegova žena nista prijavljena na omenjenem volišču. Zato so ju napotili na upravno enoto na Adamič-Lundrovo nabrežje, kjer sta nato lahko končno oddala svoj glas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.