Avtomobil zapeljal med pešce

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Avtomobil zapeljal na postajališče tramvaja in pri tem poškodoval sedem ljudi.
Oglej si celoten članek

Okoli 13. 20 se je v središču Zagreba zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo po prvih podatkih poškodovanih najmanj sedem ljudi, ena oseba huje. Avtomobil je po pisanju hrvaških medijev zapeljal na tramvajsko postajališče v bližini tržnice na Trešnjevici v Zagrebu.

Ena oseba je po pisanju spletnega portala 24sata v kritičnem stanju. "V vozilu nujne medicinske pomoči so jo na poti v zagrebški klinični center oživljali, trenutno je v komi in še ni izven življenjske nevarnosti," so zapisali na spletnem portalu.

Še tri osebe naj bi bile težje poškodovane in prepeljane na travmatologijo. Eni osebi so nudili zdravniško pomoč in je odšla domov, kjer se je po pisanju spletnega portala zgrudila, zato so tudi njo hospitalizirali. Voznik avtomobila in še ena oseba naj bi bili lažje poškodovani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.