Zato je bila danes cesta tako dolgo zaprta

Foto: bralka Goreči tovornjak na primorski avtocesti Foto: bralka Zaprta avtocesta, zastoj na avtocesti, Brezovica Foto: bralka Prometna nesreča na avtocesti, delavci na avtocesti
Primorska avtocesta proti Kopru je bila pred Vrhniko dolgo zaprta.
Oglej si celoten članek

"Primorska avtocesta je zaradi gorečega tovornega vozila zaprta pred Vrhniko proti Kopru. Dim ovira promet tudi v nasprotni smeri. Previdno! Nastaja tudi zastoj," je še popoldan poročal prometnoinformacijski center. Poleg zapore avtoceste pa je bil zaradi nesreče na primorski avtocesti pred Brezovico proti Kopru zaprt tudi prehitevalni pas.

Foto: bralka Zaprta avtocesta, zastoj na avtocesti, Brezovica

Bralka nam je poslala fotografijo, kako so stali pred izvozom Brezovica. 

"Zaradi odstranjevanja posledic gorečega vozila je na primorski avtocesti pred Vrhniko proti Kopru zaprt vozni pas. Nastal je zastoj, sega do razcepa Kozarje. Zastoj nastaja tudi že na izvozu Brezovica iz smeri Ljubljane ter na regionalni cesti proti Vrhniki. Obvoz je možen tudi po cesti čez Horjul," je prometnoinformacijski portal poročal nekaj po drugi uri. 

Kot lahko vidite na spodnji fotografiji, so goreči tovornjak že pogasili. 

Foto: bralka Goreči tovornjak na primorski avtocesti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:24 22. Oktober 2022.

    in ko bo zagorel električni ? bo kolona do brežic in trajalo 2 dni ?

  • 14:44 22. Oktober 2022.

    90% vseh gorečih tovornjakov Romuni... navzdol zavore, navzgor turbina....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.