Avtobus v avto na odstavnem pasu, v njem umrla sopotnica

Foto: PGE Celje Nesreča na avtocesti Foto: PGE Celje Nesreča na avtocesti Foto: PGE Celje Nesreča na avtocesti Foto: PGE Celje Nesreča na avtocesti Foto: PGE Celje Nesreča na avtocesti
Policija je sporočila nekaj podrobnosti v zvezi z včerajšnjo hudo nesrečo pred izvozom Vransko, v kateri je umrla mlada Romunka. V avto, v katerem je bila, je treščil avtobus.
Oglej si celoten članek

Včerajšnja nesreča je za dlje časa blokirala štajersko avtocesto v smeri Maribora, potem ko so na območju med Celjem in Slovenskimi Konjicami že tako ves dan doživljali prometne infarkte zaradi delovne zapore v predoru Pletovarje. 

Kot so okoliščine nesreče pojasnili policisti, je okoli 14.45 pred izvozom Vransko 46-letni voznik avtobusa iz Romunije vozil iz Ljubljane proti Mariboru. Pred izvozom Vransko je med izmikanjem drugemu vozilu zapeljal na odstavni pas, kjer je trčil v tam ustavljen osebni avtomobil. 

Pri tem je bila 24-letna potnica v osebnem avtomobilu, prav tako državljanka Romunije, tako hudo poškodovana, da je umrla na kraju nesreče.

Že v soboto zgodaj zjutraj je pri Pletovarju prišlo do nesreče, v kateri je umrla romunska voznica tovornega vozila. Skupaj je na slovenskih cestah z včerajšnjima žrtvama umrlo že 119 ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 15:55 21. December 2015.

    Karambol dveh , ki vozita v isto smer z medsebojno razliko 20km ni nikakor tako silovit , kot pa trk …

  • MK
    11:54 21. December 2015.

    avtobus se je umikal umikajočemu avtu, ki je na ovinku zagledal stoječi avto-razbit. Ozačbe ni bilo. Ne moreš pa po …

  • MK
    11:52 21. December 2015.

    nima kej. vse je jasno. Če bi zaprli cesto ob prvi nesreči bi Romunka danes živela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.