Avto zletel s ceste, umrli dve osebi

Foto: PGD Postojna
Foto: PGD Postojna
Zaradi domnevno prehitre vožnje je avto zletel s ceste, zdrsel po nasipu in treščil v drevo. Voznik in sopotnik sta umrla.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča na cesti Postojna–Unec v občini Cerknica, v kateri sta umrli dve osebi, se je zgodila že ponoči, pristojne službe pa so bile o nesreči obveščene nekaj pred 11. uro, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Po prvih ugotovitvah je voznik avta porsche carrera 911 domnevno zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste.

Nesreča se je na omenjeni regionalni cesti najverjetneje zgodila, ker je 27-letni voznik izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo s ceste po nasipu, kjer je trčilo v drevo. Voznik in njegov 48-letni sopotnik, sicer britanski državljan, sta umrla na kraju nesreče.

Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:56 4. November 2013.

    Dragi Žurnalovci. <br />Moram reči, da ste malo za luno. Sočustvujem zaradi izgube življenj, pa vendar. Cel dan imate ta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.