Avto izsilil prednost vlaku

Foto: Bralec
Foto: Bralka
V trčenju vlaka in avta pri Ribnici ena oseba poškodovana.
Oglej si celoten članek

Na železniški progi v Ribnici sta v bližini tehničnih pregledov zjutraj trčila tovorni vlak in osebno vozilo. Voznik osebnega vozila je vozil skozi naselje Gornje Lepovče v smeri iz Ribnice proti Žlebiču. Pri tem je prečkal nezavarovani prehod ceste čez železniško progo. Takrat je z njegove desne strani, iz smeri Ljubljane, pripeljal tovorni vlak, ki je trčil v vozilo.

Gasilci so s tehničnim posegom odprli vrata vozila in reševalcem omogočili oskrbo ponesrečenca, ki so ga nato odpeljali v ljubljanski klinični center, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. V nesreči je voznik utrpel lažje poškodbe, so sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.