Arso z opozorilom, to nas čaka do polnoči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Danes še nevihtno, že ponoči bodo padavine povsod ponehale.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C.

Zaradi neviht so izdali rumeno opozorilo, kar pomeni, da so vremenske razmere lahko neugodne. Svetujejo, da ste pozorni.

Na tej povezavi lahko spremljate tudi radarsko sliko padavin.

 

Foto: Arso Arso opozorilo Na srečo bodo ponoči padavine povsod ponehale.

 

Kaj nas čaka jutri?

Na Arsu napovedujejo, da bo jutri sprva precej oblačno in ponekod megleno, čez dan se bo delno zjasnilo. "Sredi dneva in popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte, ki bodo bolj verjetne v hribovitem svetu. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, najvišje dnevne od 23 do 27 °C."

Lep konec tedna

V petek in soboto bo sončno in vroče, enako velja za nedeljo, ko bo zapihal jugozahodni veter. 

A v prihodnjem tednu bo ozračje z dotokom hladnejšega zraka v višinah spet bolj nestabilno.

"Od ponedeljka do petka kaže na nestanovitno vreme z občasnimi plohami in nevihtami. Nekoliko se bo osvežilo, popoldanske temperature bodo večinoma okoli 25 °C," še pišejo vremenoslovci.

Vreme Tako se bo začel julij pri nas

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.