ARSO: v tem delu popoldan rumeno opozorilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vreme bo lahko predvsem v severnem delu države poskrbelo za pestro popoldne.
Oglej si celoten članek

Agencija za okolje je za severni del države izdala rumeno opozorilo. Pri tem navaja možnost lokalno množičnih močnejših nalivov, pišev vetra in tudi udarov strel. Opozarjajo tudi, da lahko hitro narastejo hudourniški vodotoki. 

"Bodite pozorni na bližajoče se nevihtne oblake. Med nevihto se ne zadržujte na izpostavljenih mestih, počakajte na varnem mestu, nevihta običajno ne traja dolgo," so še zapisali.

Aktualno radarsko sliko padavin lahko spremljate TUKAJ.

Še razširjeno pa je opozorilo za nedeljo, kjer je iz podobnih razlogov v rumeno obarvana večina države. Nevihtno vreme se pričakuje od zgodnjega popoldneva pa vse do poznega večera.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.