Arso razglasil oranžni alarm: Popoldne in zvečer nevihte in neurja

Foto: Epa Hudo neurje v Nemčiji Foto: Epa neurje Nemčija Foto: Arso
Danes bo sprva sončno, popoldne pa se bo oblačnost od severa povečala, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.
Oglej si celoten članek

Predvsem v severni, osrednji in vzhodni Sloveniji bodo nastajale nevihte, ki se bodo ponekod nadaljevale v noč. Zapihal bo vzhodni veter, na Primorskem zvečer šibka burja.

Arso je zaradi nevarnosti neviht in lokalnih neurij za popoldne in večr razglasil oranžni alarm.

Foto: Arso

Najvišje dnevne temperature bodo sicer od 26 do 31, na Goriškem in v Vipavski dolini do 34 stopinj Celzija.

V soboto bo na Primorskem sončno s šibko burjo. Drugod bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem popoldne in zvečer bodo nastale posamezne plohe in nevihte.

Jutranje temperature bodo od 13 do 18, na Primorskem okoli 20, najvišje dnevne od 25 do 30, na Primorskem do 33 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno. Najbolj vroče bo ob šibki burji na Primorskem, v notranjosti pa bodo najvišje temperature ostale malo pod 30 stopinj Celzija.

Foto: Epa neurje Nemčija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.