Aretirana nista varnostnika

Foto: Žurnal24 Ministrica Katarina Kresal meni, da bodo vsi "zelo zadovoljni z rešitvijo, ki jo
Kranjski kriminalisti so aretirali dva nasilneža, ki sta v diskoteki Stop pretepla 20-letnika. Osumljenca nista delala kot varnostnika.
Oglej si celoten članek

Kranjski kriminalisti so v torek aretirali 19-letna Kranjčana, ki sta v nedeljo zjutraj v diskoteki Stop na Bledu pretepla 20-letnega gosta iz Zabreznice, ki je pri tem dobil lažje telesne poškodbe. Pretep je zbudil posebno pozornost javnosti zaradi nedavnega tragičnega dogodka pred ljubljanskim Globalom, vendar pa so kriminalisti ugotovili, da osumljenca nista varnostnika in kot varnostnika tudi nikdar nista bila zaposlena.

Kot so sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Kranj, bodo zoper 19-letna osumljenca podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilništva. Pretepeni mladenič, ki je po pretepu nezavesten obležal na tleh diskoteke, pa se je zaradi poškodb zdravil v Splošni bolnišnici Jesenice.

Kriminalisti so ugotovili, da se je pretep zgodil v noči s sobote na nedeljo okrog četrte ure zjutraj. Tedaj naj bi po izjavah prič skupina petih moških pristopila k mizi, za katero so sedeli trije mladi moški, in jih brez razloga začela pretepati. Pri tem je eden izmed napadenih za pomoč prosil varnostnika, ki je stal na vhodu, drugi je stekel na ulico in o pretepu obvestil policijsko patruljo, tretjega, ki je ostal v diskoteki, pa so nasilneži tako hudo pretepli, da je nezavesten obležal na tleh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.