Anonymous: Uničili bomo Facebook

Foto: EPA
Foto: EPA
Hekerska skupnost Anonymous je napovedala, da bo z Operacijo Facebook 5. novembra 2011 uničila spletno skupnost.
Oglej si celoten članek

Anonymous, hekerska skupnost, ki sama sebe imenuje legija, je objavil nov video, v katerem za 5. november 2011 napoveduje konec spletne skupnosti Facebook. "Komunikacijski medij, ki ga obožujete, bo uničen. Če ste hekerski aktivist ali želite zaščititi svobodo informacij, se nam pridružite in zavoljo zaščite zasebnosti uničite Facebook," pravijo v sporočilu.

Kot utemeljujejo, Facebook prodaja informacije vladnim agencijam, na Facebooku pa ostane vse, z izjemo "zasebnih" nastavitev. "Ne morete se skriti pred realnostjo, v kateri živite," opozarjajo. "Niste varni pred nobeno vlado."

Za uničenje spletne skupnosti, o kateri ne navajajo podrobnosti, pravijo, da ji bodo uporabniki v prihodnosti hvaležni. "Nekega dne, ko boste pogledali nazaj, boste spoznali, da je to, kar smo naredili, prav in se boste zahvalili vladarjem interneta," sporočajo. "Nočemo vam škoditi, ampak vas rešujemo."

Podpisujejo se z naslednjimi besedami: "Mi smo Anonymous. Mi smo legija. Mi ne odpuščamo. Mi ne pozabljamo. Pričakujte nas!"


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:28 21. Avgust 2011.

    Res je, da je Facebook ful fajn samo nas ''izkorišča'' s podatki... Za to nimam besed... -_-

  • 20:07 9. Avgust 2011.

    Končno so se eni spametoval in ugotovil,da je FB en navaden drekec pekec...................

  • 13:31 9. Avgust 2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=SWQTS8zqYXU

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.