Alpinist padel z zaledenelega slapa

Foto: EPA
Foto: EPA
V bližini Kobarida je danes popoldne zaledeneli slap pod seboj pokopal alpinista. Po prvih podatkih je utrpel hude poškodbe glave.
Oglej si celoten članek

Zaledeneli Gregorčičev slap, ki se nahaja v bližini vasi Vrsno, se je ob 16.15 odlomil in pod sabo pokopal alpinista, ki je po njem tisti trenutek plezal, so danes popoldne sporočili s centra za zaščito in reševanje.

Alpinist je utrpel hude poškodbe glave in so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Kot nam je še povedal vodja tolminskih gorskih reševalcev Žarko Trušnovec, je alpinist s slapa padel.

O tem, kaj se je zgodilo, smo se obrnili tudi na novogoriško policijo in tamkajšnji operativno-komunikacijski center, kjer pa več podatkov o nesreči ali zanesljivih podatkov o stanju alpinista še nimajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.