Akcija policije: Pred šentviškim predorom avto v ograji, dve osebi v lisicah

Foto: Žurnal24 akcija predor šentvid policija Foto: Žurnal24 akcija predor šentvid policija
Danes zjutraj so policisti na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Ljubljani zaznali neregistrirano vozilo Volkswagen polo, ki ga je vozil 33-letni voznik iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Vozil je nezanesljivo in nevarno, saj je po avtocesti vijugal in nevarno menjaval pasove. V vozilu sta bili poleg voznika še dve osebi.

"Voznik ni upošteval znakov policistov, naj ustavi, in je z nevarno vožnjo nadaljeval vse do predora Šentvid, kjer je povzročil prometno nesrečo. Trčil v dve policijski vozili ter varovalno ograjo," so sporočili ljubljanski policisti.

Voznika in sopotnika so policisti prijeli. V dogodku sta bila dva policista lažje poškodovana, nastala pa je tudi materialna škoda na vozilih.

Voznik, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je v postopku odklonil preizkus alkoholiziranosti, zaradi suma vožnje pod vplivom mamil pa mu je bil odrejen strokovni pregled, prav tako je bilo zaseženo vozilo. 

Foto: Žurnal24

Pri njem in v vozilu je bilo najdeno hladno orožje, ki so ga policisti zasegli in vodijo postopek o prekršku po Zakonu o orožju.

Policisti so 33-letnemu voznik odvzeli prostost in nadaljujejo z zbiranjem obvestil: "Zaradi sumov kaznivih dejanj preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in nevarne vožnje ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Oseba je bila v preteklosti že obravnavana za kazniva dejanja z elementi nasilja in premoženjska kazniva dejanja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:09 11. Junij 2021.

    niso bili civili ,bili so ljubljenci sodnije in policije

  • 22:48 11. Junij 2021.

    Dokler so obstajali miličniki, je bilo vse pod kontrolo. Preiskovalnih sodnikov za barabce se ni rabilo.

  • 21:45 11. Junij 2021.

    Na prisilno delo, da odsluži kazen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.