Afganistanska mladoletnika ilegalno v Slovenijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti iz Raven na Koroškem so bili včeraj popoldne obveščeni, da so v enem izmed podjetij na območju Žerjava opazili dva mlajša tujca, za katera so posumili, da sta v Slovenijo vstopila na ilegalen način.
Oglej si celoten članek

Ravenski policisti so ugotovili, da sta dva mladoletnika, stara 14 in 17 let, skrita pod tovornim prostorom polpriklopnika, registriranega v Republiki Srbiji, včeraj ilegalno prestopila državno mejo med Hrvaško Slovenijo.

Mladoletna Afganistanca sta na enem od počivališč na Hrvaškem vstopila  tovorni prostor priklopnega vozila in na ta način ilegalno prestopila državno mejo. Mladoletna tujca so po razgovoru odpeljali v Center za tujce v Postojno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.