Adria letela iz Sarajeva v Sarajevo

Foto: Žurnal24 Do okvare je prišlo na letalu CRJ200. (Foto: Nino Verdnik)
Letalo Adrie Airways je v ponedeljek po vzletu ponovno pristalo na sarajevskem letališču. Okvarjena sonda je kazala napako, ki je ni bilo, pravijo v družbi.
Oglej si celoten članek

"Na levem motorju se je pojavila indikacija visoke temperature izhodnih plinov. Najverjetneje je šlo za okvaro na temperaturni sondi. Merilec ni kazal dejanske temperature – motor je deloval pravilno," so nam povedali pri Adrii Airways.

"Na letu je bilo 22 potnikov, ki smo jih 24. 5. prepeljali v Ljubljano," so še povedali.

Do okvare je prišlo na letalu CRJ200, ki je potem po "ustreznih tehničnih postopkih preletelo v Ljubljano (brez potnikov)", pravijo v družbi.

Letalo je že popravljeno in ga že uporabljajo, so še sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.