75-letnik umrl pod traktorjem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nesreča se je zgodila danes dopoldne, policisti pa okoliščine nesreče še preiskujejo.
Oglej si celoten članek

Malo pred 10. uro se je v bližini Šempetra pri Novi Gorici, na Ošljah, v bližini križišča na Bazari.  zgodila delovna nesreča. Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je kmetijsko vozilo zapeljalo čez človeka, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Kot nam je pojasnil Dean Božnik s Policijske uprave Nova Gorica, okoliščine nesreče še niso razjasnjene. Je pa znano, da je pod kolesi traktorja življenje izgubil 75-letni moški.

Po prvih ugotovitvah šempetrskih policistov je v navedenem primeru najverjetneje šlo za lažjo okvaro traktorja in ga je 75-letnik skušal popraviti. Pri tem je prišlo do nesreče pri delu, pri čemer je moški padel pod traktor, ki je nato zapeljal čez njegov prsni koš. Traktor je bil ugasnjen in v prostem teku pod vinogradom, na blagem klancu, poškodovani pa je bil najden mrtev pod zadnjim levim kolesom traktorja.

Poleg policistov in reševalcev so bili na kraju tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost – gasilska enota Nova Gorica, v zvezi z nesrečo pri delu sta bila obveščena tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Šempetrski policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z omenjeno nesrečo pri delu podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.