49-letnik se z izleta žal ne bo več vrnil

Foto: M. Ha. Ratitovec, zgoraj desno Krekova koča.
Foto: M. Ha. Ratitovec, zgoraj desno Krekova koča.
Našli so ga mrtvega.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj po izvedeni helikopterski iskalni akciji na pobočju Ratitovca našli mrtvega 49-letnega moškega iz okolice Radomelj. Iskali so ga po prijavi pogrešanega na policijski postaji, so danes za STA pojasnili na Policijski upravi Koper.

Kot so ob tem še navedli, so prijavo v torek zgodaj popoldne prejeli na Policijski postaji Izola. 49-letnik naj bi se zjutraj odpravil proti Bohinjskemu jezeru, zatem pa na Ratitovec. Takoj je stekla iskalna akcija, v katero je bil vključen tudi helikopter, pogrešanega pa so našli mrtvega na pobočju Ratitovca, so še dodali.

Spor V hrvaškem avtokampu zavrela kri. Slovenca prijeli Izginil brez sledu Obsežna iskalna akcija za izginulim 3-letnim dečkom

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.