4-letna udeleženka nesreče v življenjski nevarnosti

Foto: Lendavainfo.com
Foto: Lendavainfo.com
Na pomurski avtocesti se je okrog 12. ure zgodila huda prometna nesreča. Štiriletna udeleženka je v življenjski nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila na avtocesti med Mursko Soboto in Lendavo, v bližini odcepa Dolga vas. Do nesreče tovornega in osebnega vozila je prišlo okoli 12. ure, so sporočili s policijske uprave Murska Sobota. 

Po zbranih obvestili so ugotovili, da je voznik tovornega vozila madžarskih registrskih številk z vozilom stal pred smerno tablo in gledal, kje mora zaviti z avtoceste. Voznik osebnega avtomobila romunskih registrskih številk pa je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji levi del tovornega vozila.
Foto: Lendavainfo.com Nesreča na pomurski avtocesti   

Tri osebe v osebnem vozilu so se telesno poškodovale in bile odpeljane na zdravljenje v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Štiriletna udeleženka prometne nesreče je v življenjski nevarnosti. 

Zaradi prometne nesreče je bila avtocesta zaprta. Po 14. uri so jo delno odprli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.