35-letnica z nožem nad 50-letnika

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ljubljanski policisti obravnavajo poskus uboja.
Oglej si celoten članek

Poskusa uboja je utemeljeno osumljena 35-letna ženska, sporočajo s Policijske uprave Ljubljana. Ta se je vmešala v prepir med 36-letnim in 50-letnim moškim ter z nožem poškodovala slednjega.

Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, po podatkih policije ni v življenjski nevarnosti.

Ženska je v priporu, policisti nadaljujejo preiskavo ozadja dogodkov. Ostalih podrobnosti za zdaj zaradi interesa preiskave ne podajajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:41 16. November 2016.

    je viagra zatajila,ali penzijo ji skril??

  • 15:45 15. November 2016.

    Žal NE... nudenje prve pomoči, v primeru življenjske ogroženosti je OBVEZA- Hipokratova zaprisega.. in morala VSAKEGA človeka-ljuda.. !!

  • 15:24 15. November 2016.

    Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, po podatkih policije ni v življenjski nevarnosti...............................ŠTRAJKAMO ...........PELJITE DALJE !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.