30 tisočakov pomoči za očeta in sestre

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Sloveniji še vedno odmeva nasilna smrt dveletne deklice z Jesenic. Ljudje so se množično odzvali zbiranju pomoči za njenega očeta in sestrice.
Oglej si celoten članek

Ob nasilni smrti dveletne deklice z Jesenic so prijatelji očeta deklice organizirali akcijo zbiranja pomoči za družino, ki je naletela na množičen odziv, so danes poročali na TV Slovenija. Le v nekaj dneh so državljani zbrali skoraj 30.000 evrov, ki so jih danes na Jesenicah izročili očetu, ki ima še tri hčerke.

Kot je znano, v ponedeljek je v ljubljanskem kliničnem centru zaradi hudih poškodb umrla dveletna deklica z Jesenic. Dekličina mati in njen partner sta v priporu, osumljena sta hudega zanemarjanja in surovega ravnanja z otrokom ter povzročitve posebno hudih poškodb.

Podrobna preiskava primera še poteka.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.