26-letnik v želodcu tihotapil kokain

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
26-letnega Marka je pred bolnišnico nezavestnega pustil neznanec. Zdravniki so ugotovili, da je imel v telesu 66 kapsul kokaina.
Oglej si celoten članek

Pred bolnišnico v Beogradu se je v sredo zvečer ustavil avto iz katerega je stekel moški, ki pred vrata bolnišnice položil nezavestnega moškega in se odpeljal naprej. 26-letnega Marka je takoj sprejela nujna medicinska služba, vendar mu niso več mogli pomagali. Kmalu zatem je umrl v bolnišnici.

V telesu je imel 66 kapsul kokaina

Po opravljeni obdukciji so zdravniki ugotovili, da je imel moški v želodcu 66 kapsul kokaina. Smrt pa je povzročila počena kapsula, piše Blic.

Moškega še iščejo

Policija še ugotavlja za koga je pokojni Marko v telesu tihotapil sedemsto gramov kokaina. Še vedno pa iščejo tudi moškega, ki ga je pripeljal v bolnišnico. Po prvih informacijah naj bi bila droga iz Južne Amerike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.