19-letnik v hišo, dva mrtva

Foto: PU Brodsko-posavska
Foto: PU Brodsko-posavska
Tudi na Hrvaškem odmeva huda prometna nesreča, v kateri sta sinoči umrla dva mlada moška, voznik je bil star komaj 19 let.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je pozno sinoči prišlo v kraju Okučani v Brodsko-posavski županiji. 19-letni voznik je prehiteval pred seboj vozeče vozilo, pri čemer je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad avtomobilom.

Zaneslo ga je na bankino, od koder je trčil v betonsko ograjo, na koncu pa še v hišo ob cesti. Na mestu sta bila mrtva tako 19-letni voznik kot njegov 34-letni sopotnik, poročajo hrvaški portali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.