16-letnik razkazoval pištolo

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Opiti 16-letnik je razkazoval pištolo. Ob prihodu policistov se ni pomiril, vklenili so ga in obvestili starše.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so včeraj zvečer dobili obvestilo, da v gostinskem lokalu v Cerkljah ob Krki eden od opitih gostov razkazuje pištolo.

V lokalu so našli 16-letnika, ki naj bi se sprl z enim od gostov, pri tem pa je razkazoval pištolo. Kasneje se je izkazalo, da gre za pištolo za izstreljevanje signalnih raket.

Bil je vinjen, saj je napihal 0,87 mg/l alkohola v izdihanem zraku, pomiril pa se ni niti ob prihodu policistov.

Potem ko so ga vklenili, so obvestili njegove starše. Zoper 16-letnika bodo spisali obdolžilni predlog, postopek pa so uvedli tudi za odgovorno osebo gostinskega lokala zaradi kršitve zakona o omejevanju porabe alkohola, so sporočili s PU Krško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.