S Starfuckerji bosta plesali ...

Foto: Kino Šiška Starfucker Foto: Kino Šiška Balladero
Konec novembra bo pestro v ljubljanskem Kinu Šiška. V četrtek, 24. novembra 2011, bo prvič pri nas nastopil vzpenjajoči se ameriški indie-hipster-pop bend Starfucker, družbo pa vam bo delal tudi Dominik Bagola s svojim prvencem. Izžrebali smo dva nagrajenca ...
Oglej si celoten članek

Vstopnico  za četrtkov koncert v Šiški prejmeta Nika Perne in Tea Dežman. Čestitamo!

Portlandski bend Starfucker (STRFKR), novi varovanec prodorne neodvisne založbe Polyvinyl Records, bo v okviru evropske turneje promoviral svoj novi album.

Če fantje na papirju izstopajo s svojim provokativnim imenom, se v živo vtisnejo v spomin predvsem s plesno razgibanimi ritmi in t.i. melodičnimi hook-i, obenem pa slovijo kot nepredvidljivi (samo)ironiki s precejšnjo mero humorja, ki se na odru nemalokrat pojavijo v ženskih opravah ali presenetijo kako drugače.

Njihov nalezljivi pop, ki gre hitro v uho, je pospremil njihov drugi in obenem prvi album Reptilians. Ta se v liričnem smislu ukvarja predvsem s smrtjo in koncem sveta, kar sta dve tematiki, ki sta se v mislih tekstopisca Josha Hodgesa prepletali po smrti njegove babice. Kljub temu plošči presenetljivo uspe, da ni niti malo depresivna, kar boste lahko preverili v Kinu Šiška, kjer boste lahko prisluhnili tudi Dominiku Bagoli in njegovemu prvencu Balladero Club Deuce.

Po mali dvorani se bo tako vile melanholično bluzovske vibracije epskih balad, ki se valijo v pol-maratonskem sprehodu čez 12 avtorskih komadov s klavirsko začrtanim jedrom.

Cena vstopnice v predprodaji znaša deset evrov, osem za dijake, študente in upokojence, na dan koncerta pa boste zanjo odšeli 12 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.