Pozor, parkiranje na tej priljubljeni izletniški točki nič več brezplačno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Iz Erjavčeve koče na Vršiču so sporočili, da jim je po dveh letih in pol vztrajnosti uspelo urediti prvo urejeno in plačljivo parkirišče na Vršiču. Kakšna bo cena?
Oglej si celoten članek

xxx

"V poletni sezoni je bil dostop do koče praktično vsak dan onemogočen, tako da v primeru nesreče ne bi imeli dostopa niti reševalci niti gasilci. Po dveh letih in pol arogance tako domačih kot tujih obiskovalcev smo končno našli rešitev. Pred Erjavčevo kočo na Vršiču smo vzpostavili prvo urejeno in plačljivo parkirišče na Vršiču," so še pojasnili. 

Kakšne so cene parkiranja?

Za vse obiskovalce, ki bodo parkirali pred Erjavčevo kočo in se odpravijo na izlet, bo parkiranje stalo 1 evro na uro oz. 10 evrov za cel dan. Dodali so, da je parkirišče pod budnim očesom video nadzora, kakršno koli nepravilno parkiranje bo sankcionirano z globo 36 evrov na dan. 

Ob najavi novega parkirnega reda, pa so v Erjavčevi koči dodali, da se za dnevne goste njihove koče ne bo nič spremenilo, saj bodo gostom, ki bodo prišli na kosilo, povrnili parkirnino, a parkirnina ne sme biti daljša od trajanja kosila. 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 07:57 18. Julij 2024.

    Še mal,pa bodo tudi frišn zrak zaračunal

  • 07:56 18. Julij 2024.

    Če ne zaslužijo dovolj s ponudbo,ker je drago,bodo pa s parkiranjem.

  • 21:58 17. Julij 2024.

    problem je bil sedaj na prostoru pred kočo , ki je dajal izgled parkirišča, sedaj pa se bo problem preselil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.