Otvoritev Kina Komuna pod pokroviteljstvom Generali zavarovalnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ob otvoritvi Kina Komuna in nove poslovalnice Generali zavarovalnice se je v Sloveniji zgodila svetovna predpremiera filmskega hita Johnny English 2, saj so si tako zgodaj film lahko ogledali le še Avstralci. Vsi ostali narodi pa bodo morali počakati še teden, dva, tri.
Oglej si celoten članek

Kino Komuna je najstarejša aktivna kino lokacija z rednimi predstavami v Ljubljani, ki je prve kino navdušence sprejela že davnega leta 1909 (v okviru takratnega kina Ideal). Kljub turbolentnim časom, ki so prinašali v svetu drastične spremembe, se je kino razvijal in leta 1947 je bila na tej lokaciji zgrajena nova dvorana z imenom Kino Moskva. Sprejela je kar 562 obiskovalcev, v začetku petdesetih let pa so jo preimenovali v Kino Komuna. Danes je (omenjena) dvorana s 378 sedeži namenjena vsem, ki cenijo neodvisne filme. Ljubitelji filmske umetnosti pa bodo lahko uživali tudi v ponudbi najnovejše hollywoodske produkcije ter LIFFE festivala, ki ga bo odslej gostila kino Komuna.

Odprtja Kino Komuna ne bi bilo brez družbe KOLOSEJ zabavni centri, zato je na otvoritvi spregovoril predsednik uprave g. Sergej Racman. Navzoče je pozdravil tudi gospod Gregor Pilgram, predsednik uprave Generali zavarovalnice, ki je bila pokrovitelj svetovne predpremiere filmskega hita Johnny English dve.

Naj ob tem spomnimo, da je Rowan Atkinson svetovno priljubljen igralec, ki je svojo nadvse uspešno komično pot zgradil na likih, ki so zelo simpatični, a vendarle nerode. Najbolj prefinjen med njimi je tajni agent njenega veličanstva, Johnny English, ki navdušuje s svojimi zabavnimi nerodnostmi, saj se dogajajo le v filmskem svetu.

A nerodnosti, nezgode, nesreče se hitro zgodijo tudi v pravem življenju. Zato Generali zavarovalnica z oglasi z Johnny Englishem v glavni vlogi sporoča, da so nezgode sicer zabavne, dokler se ne zgodijo vam – zaradi česar je dobro biti pravočasno zavarovan.

Generali zavarovalnica je za paleto svojih zavarovanj pripravila ekskluzivne ugodnosti. Ob tem pa je slavnostno odprla tudi vrata nove poslovalnice na  Celovški 252 v Ljubljani, kjer se je zabava po svetovni predpremieri Johnny Englisha s povabljenimi gosti in z znanimi Slovenci nadaljevala še pozno v noč.

Obišči žurnal24.si
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.