Združeni za veliko pomoč

Foto: Arhiv Interseroh
Foto: Arhiv Interseroh
Interseroh, organizator akcije Podari pokrovček – majhen pokrovček za veliko pomoč, je skupaj z družbama BTC City Ljubljana in Dana ter društvom Never Give Up pripravil okoljskohumanitarni dogodek, kjer so vsa sredstva od položenih pokrovčkov, prodaje panoramske fotografije, srečelova in prostovoljnih prispevkov podarili v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

V petek, 25. maja, in v soboto, 26. maja, so v okviru akcije na parkirišču med Kristalno palačo in Dvorano A v BTC Cityju na 600 kvadratnih metrih zgradili največji mozaik iz odpadnih plastičnih pokrovčkov pijač, jogurtov in mleka na svetu. Motiv fanta na vozičku je v dveh dneh in po 700 delovnih urah iz 500 tisoč plastičnih pokrovčkov zgradilo več kot 120 mladih po srcu – osnovnošolcev, študentov in prostovoljcev. Panoramsko fotografijo mozaika fotografa Aljoše Rebolja je odkupila družba Kemofarmacija, d. d., na pomoč pa so priskočila številna podjetja, ki so darovala izdelke za humanitarni srečelov.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.