Zadenite letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in iPad mini!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ste že spoznali vse prednosti, ki jih prinaša uporaba kontaktnih leč in si brez njih ne predstavljate več življenja? Preizkusite udobje kontaktnih leč ACUVUE®, najbolj prodajane blagovne znamke na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo¹, in sodelujte v nagradni igri za letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in iPad mini.
Oglej si celoten članek

Kontaktne leče prinašajo številne prednosti pred očali:

  • Pri športnih dejavnostih vam ni treba skrbeti, da bi vam zaradi poskakovanja ali potenja kontaktne leče padle z glave in se zlomile. S kontaktnimi lečami so dimenzije realne, vidno polje pa ni popolnoma nič okrnjeno, kot je to značilno za očala.
  • Kontaktne leče pustijo oči odkrite, zato je očesni stik učinkovitejši kot pri uporabi očal. S kontaktnimi lečami se je tudi lažje spogledovati in očarati z zapeljivim pogledom.
  • S kontaktnimi lečami lahko brez omejitev nadenete katerakoli sončna očala, čelado ali zaščitna očala. Si predstavljate bungee jumping ali kanjoning po Soči z očali?
  • Kontaktne leče se ne umažejo ter se ob prehodu iz mrzlega na toplo ne zameglijo in zarosijo. Pa tudi, ko boste kuhali, vam s kontaktnimi lečami para in čebula ne bosta prišli do živega.

Preizkusite jih brezplačno*

Kontaktne leče so vsekakor absolutni zmagovalec, zato izkoristite odlično priložnost in brezplačno* preizkusite kontaktne leče ACUVUE®. V spodnji obrazec vpišite svoje podatke in prejeli boste kupon za brezplačni* par kontaktnih leč ACUVUE®. To pa še ni vse. Morda boste prav vi izžrebani srečnež, ki bo prejel letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® ali nov iPad mini.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Unovčljivo samo ob očesnem pregledu za kontaktne leče. Stroški očesnega pregleda in preostali stroški  niso del ponudbe.

¹ Vir: http://www.acuvue.si/aboutus

  1. Interna analiza osnovana na neodvisnih podatkih tretje stranke, podatki v arhivu, julij 2012. 14 svetovnih trgov vključno s top 3 (ZDA, GB, Japonska).

ACUVUE® je blagovna znamka podjetja Johnson & Johnson Vision Care, ki je del podjetja Johnson & Johnson d. o. o. © Johnson & Johnson d. o. o. 2013.

ACUVUE_SLO_WP_001_23012013

Izjava o zasebnosti

Pravila in pogoji sodelovanja

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.