Za 17 % več spletnih nakupov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Letos se je v primerjavi z lanskim letom število spletnih kupcev, ki v (slovenskih ali tujih) spletnih trgovinah nakupujejo najmanj nekajkrat letno, povečalo za 17 odstotkov, so pokazali podatki merjenja obiskanosti spletni strani (MOSS).
Oglej si celoten članek

Število slovenskih spletnih uporabnikov, ki nakupujejo v spletnih trgovinah, se iz leta v leto povečuje, kar je znak, da tudi Slovenci vse bolj zaupamo spletnim trgovinam. Prav strah pred morebitnimi zlorabami je najverjetneje razlog, da je število spletnih kupcev, ki kupujejo v slovenskih spletnih trgovinah, še vedno precej višje od števila posameznikov, ki se odločajo za spletne nakupe v tujih spletnih trgovinah. Marca 2012 se je 514.711 slovenskih spletnih uporabnikov v starosti med 10 in 75 let opredelilo, da najmanj nekajkrat na leto nakupujejo v slovenskih spletnih trgovinah, medtem ko v tujih spletnih trgovinah najmanj nekajkrat letno nakupuje 279.596 slovenskih spletnih uporabnikov, kar je kar dobrih 45 odstotkov manj.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.