Z nami na Temne sence gredo ...

Foto: Blitz Film & Video Distribution
Foto: Blitz Film & Video Distribution
Desetega maja prihajajo v slovenske kinematografe Temne sence, film, posnet po kultni televizijski seriji. Izžrebali smo pet srečnežev, ki bodo prejeli po dve vstopnici za brezplačen ogled grozljivke. Ste tudi vi med njimi?
Oglej si celoten članek

Leta 1752 Joshua in Naomi Collins z mladim sinom Barnabasom iz Liverpoola odplujeta v Ameriko, da bi tam začeli novo življenje. A tudi ocean ni dovolj, da bi ubežali skrivnostnemu uroku, ki že rodove pesti njihovo družino ...

Dve desetletji pozneje je Barnabas bogat, vpliven in neukrotljiv babjak, vse dokler ne stori hude napake, saj zlomi srce Angelique Bouchard. Ta je čarovnica v vseh pomenih besede in na Barnabasa zvali usodo, hujšo od same smrti: spremeni ga v vampirja in ga živega pokoplje. Dve stoletji pozneje se Barnabas po naključju osvobodi iz svoje grobnice in se znajde v svetu, ki se je precej spremenil.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.