Z nami na Možje v črnem 3 gredo ...

Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3
Pretekli četrtek, 24. maja, so slovenske kinematografe zadeli Možje v črnem. Izžrebali smo dva srečneža, ki bosta prejela po dve vstopnici za brezplačen ogled filma.
Oglej si celoten članek

Agenta J (Will Smith) in K (Tommy Lee Jones) se vrneta … v preteklost. J je v 15 letih pri možeh v črnem videl veliko nerazložljivih stvari, a nič, niti nezemljani, ga ne bega tako kot njegov zadržani, čemerni partner. A ko sta na kocki K-jevo življenje in usoda celotnega planeta, mora agent J odpotovati v preteklost, da bi stvari postavil na svoje mesto. J odkrije, da so v vesolju skrivnosti, ki mu jih K ni nikoli razkril – skrivnosti, ki se bodo razkrile same od sebe, ko združi moči z mladim K-jem (Josh Brolin), da bi rešil partnerja, agencijo in prihodnost človeštva.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.