S pomočjo bisernih pigmentov do svežega videza

Foto: Lancôme Lancôme
Približuje se pomlad, zato si s pomočjo osvetljevalcev osvežite obraz. Zasijte točno tako, kot si želite!
Oglej si celoten članek

Ko je Lancôme leta 2017 na trg postavil Teint Idole Ultra Wear Stick, je premaknil meje s posebno izdajo izjemno sijočih osvetljevalcev v štirih odtenkih, imenovanih Custom Glow Drops.

Ti vsestranski izdelki z visoko koncentracijo bisernih pigmentov so ustvarjeni, tako kot preostanek linije Teint Idole Ultra Wear, da bi ženske lahko izrazile prav vse vidike svoje osebnosti. #Makeupismypower

Kako boste to dosegle? Na dva načina! Če želite dokaj naraven videz porjavele polti, pomešajte kapljico odtenka Custom Glow Drop s podlago. Za nepozaben učinek kapljico izdelka nanesite neposredno na kožo in ustvarite želen videz ter poudarite in/ali oblikujte konture obraza za eleganten in drzen zaključek. Vsak dan lahko dodajate nove elemente v svojo rutino nanosa podlage.

Foto: Lancôme Lancôme Štirje odtenki, neskončno možnosti

- Za osvetljeno polt in osvežujočo piko na i je prava izbira Champagne Glow! Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da dobite naraven, subtilen sijaj, ali pa jo nanesite neposredno na najvišjo točko lične kosti, sredino nosu in lok ustnic za učinek strobinga.

- Za nežno poudarjene konture obraza in lepšo polt s toplim sijajem uporabite odtenek Rose Glow. Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da osvežite videz kože in ji podarite zdrav, rožnat sijaj. Če imate temnejšo kožo, lahko Rose Glow uporabljate kot osvetljevalec, da subtilno definirate obrazne linije.

- Za obraz, obsijan s toplimi sončnimi žarki, uporabite Golden Glow, ki daje najboljše rezultate. Pomešajte kapljico s podlago, ki jo uporabljate, da dobite porjavel videz, če imate temnejšo polt ali polt olivne barve, pa ga uporabite kot osvetljevalec – učinek je zagotovljen.

- Za konturiranje obraza in izjemen videz potrebujete Bronze Glow. Ženske s temnejšo kožo ga lahko pomešajo s podlago, ki jo uporabljajo, da posvetlijo polt, tiste s svetlejšo kožo pa ga lahko uporabijo za popolno ustvarjanje subtilnih in prefinjenih kontur.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.