Prva leteča limuzina - ekskluzivno v Zillertalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ultra moderna kabina iz priznane tovarne Leitner zagotavlja sproščen planinski vzpon. Notranjost prihaja iz BMW Individual - usnjeni sedeži z integrirano masažno funkcijo in multimedijski sistem iz BMW serije 7. BMW Individual for LEITNER projekt predstavlja verjetno najbolj ekskluzivno doživetje zimskih radosti v Alpah.
Oglej si celoten članek

Žičnica se nahaja na smučišču Hochzillertal - Kaltenbach v dolini Zillertal, le 40 km ven iz Innsbrucka. Poleg BMW kabine so najbolj poznani po ledeniku Hintertux, ki je edino avstrijsko ledeniško smučišče odprto 365 dni v letu.

 Več o kabini in o smučišču Zillertal si lahko preberete na http://www.hochzillertal.com/de/das-skigebiet/vip-gondel/.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.