NajDebitel na Google Play

Foto: Arhiv Debitela
Foto: Arhiv Debitela
Debitel je za lastnike pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android pripravil aplikacijo NajDebitel, ki omogoča pregleden izbor najbolj uporabnih aplikacij.
Oglej si celoten članek

Z aplikacijo NajDebitel boste lahko preverili stanje na cesti in vremensko napoved ali se pozabavali s kratkočasnimi igrami, ki so vključene v bogat izbor uporabnih aplikacij. Več kot uporabna je aplikacija MojDebitel, ki omogoča brezplačen pregled tekoče porabe minut, SMS-sporočil in prenosa podatkov kadarkoli in kjerkoli. Aplikacija MojDebitel vam tudi omogoča, da le s klikom pokličete Debitelovega svetovalca ali poiščete najbližji Debitelov center. Obe aplikaciji sta na voljo na tržnici Google Play.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.